Gyermekekkel foglalkozó szakmák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre érettségizek, és mindenképp szeretnék tovább tanulni egyetemen vagy főiskolán. Az az egy biztos,hogy gyerekkel szeretnék foglalkozni,értek a nyelvükön úgy gondolom , a család és a baráti kör folyton azt mondja,hogy gyerekekkel kellene foglalkoznom és kedvem is lenne hozzá. Rengeteget kutattam az interneten,hogy milyen lehetőségek vannak, de szeretném megkérdezni Tőletek is,hogy mit érdemes elvégezni, hogy viszonylag jól keressek és el is tudjak helyezkedni. (Óvónő nem szeretnék lenni.)Bármilyen tapasztalat vagy segitség jól jönne! Előre is köszönöm!2015. aug. 22. 16:57
2/4 anonim válasza:
Esetleg gyógypedagógus, logopédus?
3/4 anonim válasza:
Van egy "Konduktor" ismerösöm, aki külföldön hamar talalt allast allitolag ismerös nelkül, es nagyon jol keres külföldi viszonylatban is. (Igaz, az egesz eletet raaldozza..) Ugy tudom, erettsegi utani felsöfoku kepzes es mivel kevesbe ismert, sztem jobb az elhelyezkedesi lehetöseg, de sztem ha a lakohelyeden akarsz dolgozni, azert nezz utana, van-e igeny.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 9. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!