Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Kaposvári Egyetem Művészeti...

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karára (Fotográfusképző) mennyi a ponthatár? Vagy ott csak alkalmassági vizsgák lesznek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 00:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

És akkor most csodálkozzak, hogy belém kötöttél megint? :D Hűha, gyorsan gépeltem és egy szót véletlenül fonetikusan írtam le...te nyelvzseni, helyesírás harcos, biztos életedben nem gépeltél félre, nem vétettél nagy hibákat.

És most nem megsértődtem, hanem csak nevetek azon, hogy ha már nem tudtál lebeszélni az álmaimról, legalább valamibe beleköss.

Tipikus magyar mentalitás: mindenben megtalálja a hibát.

Az pedig, hogy mást is akarok tanulni, hogy kötődik össze a helyesírással? Tudtommal a grafikázáshoz pl. nem kell helyesírási szótár. (ettől függetlenül 5-ös voltam mindig nyelvtanból, de emberből vagyok és sokszor vétek hibát. )

Na de a vita ezennel az én részemről le van tudva, nem akarok tovább veszekedni olyan emberekkel akik nem érdemlik meg. Ha legalább egy kicsit is ismernél, azt mondanám, hogy számít a véleményed, de így...csak egy újabb rosszakaró senki vagy a nagyvilágból.:D

(a kérdést - amire amúgy már kaptam választ - kiveszem a figyelt kérdéseim közül, így ha reagálsz is rá, akkor se fogom látni.;))

2015. aug. 21. 13:14
 12/13 anonim válasza:

láttam, hogy vita alakult ki a piacképességet illetően. én ott végeztem rajztanári szakon, és most autókat rajzolok nem tanári fizetésért.

nem tudom, mennyi a ponthatár, de sok szerencsét :)

2015. aug. 22. 12:02
 13/13 anonim válasza:

kedves kérdező!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ennyi sok kardozást a semmire.akinek lehet nekimész.

:DDDDDDDDDD

ügyes kisfiú.

2015. aug. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!