Gimnázium mellett is dolgozzak-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A nyáron angol nyelvű call centeresként dolgozok egy nagy cégnél,egész jó a fizetés is a többi diákmunkához képest, viszont szeptembertől nekem suli van, gimnazista vagyok és nem tudom, hogy merjem-e bevállalni a heti 24 órát az érettségi mellett. Időben beleférne, de szerintetek megéri?2015. aug. 15. 11:53
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogyan tanulsz. Ha nincs gondod a tanulással, és képes vagy rövid idő alatt hatékonyan tanulni, akkor meg lehet próbálni. Nem tudom, milyen terveid vannak a jövőre nézve, de az érettségire megéri keményen készülni, pláne ha egyetem, főiskola van tervben.
Tapasztalatból mondom, tavasszal többet készültem az érettségire, mint gimi alatt összesen(de ettől függetlenül nem voltam rossz tanuló), és meg is lett az eredménye, egyedül a matek sikerült gyengébben(az sem épphogy kettes), a többi mind 70-80% feletti lett és ezek közül volt egy emeltem is.
2/4 anonim válasza:
A legtöbb munkára azt mondanám hogy ne folytasd, de erre pont azt, hogy ha tudod, akkor igen. Igazából a nyelvtudás a legfontosabb tudás, mellette minden más idővel elavul. Egyébként cégeknél is a nyelvtudás a legfontosabb, 2 nyelven beszélő fősulit végzett vidéki csajokból jobban lesz 25-30 évesen menedzser, mint 2 egyetemet végzett, de nyelvet nem teljesen profin beszélő mérnökökből.
3/4 anonim válasza:
Általában én is lebeszélném az embereket, de Neked azt mondom, folytasd! Ősszel meglátod mennyire bírod a terhelést, mennyire tudsz munka mellett teljesíteni az suliban, és ha esetleg nem menne, akkor ott hagyod. De jelenleg ez egy szuper lehetőség, ragadd meg!
4/4 anonim válasza:
Egy mérnökből miért lenne menedzser amúgyis? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!