Milyen szakmák azok amely havi keresett minimum 300000 ft és keresett szakma?
3:
De azt írta minimum, kezdő programozóként meg nemclehet ennyit keresni nettóban, sőt viccesc összegekért vállaltunk anno munkát egyetem alatt, hogy meglegyen a releváns szakmai taasztalat.
A programozói pálya egyértelműen az egyik legkifizetődőbb mind rövid mind hosszútávon. Azon belül persze jól meg kell választani mivel foglalkozol. Két éve még azt mondtam volna állj neki a HTML nek és a webfejlesztés komolyabb területeinek, de az már elavulóban van. Ha most megtanulsz Pythonban és Javaban írni egyetemig akkor egyetemen garantált 250 ha egyetem végéig sok melót vállalsz az utolsó évben fel fognak ajánlani egy komolyabb munkát 4-500 körül, ha perfect angolod van és tanulsz mondjuk kínaiul vagy japánul akkor 8 éven belül 2-3 milliós fizu ha minden jól alakul bár ez csak multiknál és nagy része bónusz, de minimum 1,5 milla az fizu. A java a legkevésbé sem keresett de nagyon hasznos nyelv. Ezzel szemben a Python egy relatíve új, egyszerű és baromira keresett nyelv.3 év alatt mindkető elsajátítható (egyszerre persze).
Neharagudjatok a hosszú válaszért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!