Kedves emelt kémia érettségizők!?
Szia! :)
Nekünk heti 4 kémiaóránk volt,11.-ben ebből egy kísérletezős,egy számolós,kettő elméletes, majd 12.-re a számolós órából lett kettő.
A kísérletek pontosan meg lesznek adva előre,ezeket szépen megtanulod,remélem meg is csináljátok őket a suliban,ha nem,youtubeon több giminek is fenn van a videója.
A számolás nagyon nagyon nagyon fontos,hogy menjen,ez legalább a fele az írásbelinek,és a szóbelin is előjöhet egy-egy egyszerűbb . Szerezd be,ha még nincs meg Villányi Ötösöm lesz kémiából-ját,és szépen tematikusan,vedd végig !!
Az elméleti részből pedig szerintem vegyél egy összefoglaló könyvet,pl a Mozaik 11-12.-es kötete,aztán ha azt nagyon jól megtanultad,olvasgasd át a régebbi könyveket.De abban benne van az emelt tananyag.Az idei érettségiben is volt olyan , ami csak Villányi : Kémia a kétszintű érettségire könyvében volt leírva,azt a könyvet is érdemes átolvasni,és a plusz infókat megtanulni.
Napi 2 óra + hétvége egy nappal nagyon király leszel ! :)
Én heti 2 napot foglalkoztam vele 2 órát,illetve vasárnap úgy 4 órát.És nagyon jól sikerült ,ősztől orvosi:) Hajrá,elég elhivatottnak tűnsz,és ugyan mumus és tényleg nehéz a kémia,menni fog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!