Szerintetek érdemes lenne még egyetemre mennem?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, eddig 2 OKJ-s képzést szereztem meg, de azt látom, hogy nem lehet elhelyezkedni, mindenhova csak a diplomával rendelkezőket keresik.2015. aug. 8. 21:21
2/6 anonim válasza:
Nálad idősebbek is járnak egyetemre. Ha megengedheted magadnak, vagy tudod végezni meló mellett, levelezőn, miért ne? Jól nézd meg a szakot, amit el akarsz végezni, hogy tényleg hasznos-e az álláskeresésben, meg persze a felvételi követelményeket.
3/6 anonim válasza:
23 évesen még a nappali is belefér
hova sietünk?
4/6 anonim válasza:
Én tavaly kezdtem el 24 évesen. Előtte nem voltam igazán motivált. Mostanra viszont annyira belelkesedtem, hogy már azt tervezgetem, hogy ezután a szak után mit szeretnék még tanulni. A gond az, hogy nő vagyok és mire ennyi mindent elvégeznék már elég hangosan fog ketyegni az a bizonyos óra.
Mostanra sajnálom, hogy nem előbb vágtam bele. De nem hiszem, hogy ez ok lenne arra, hogy letegyek róla. (Hiszen még mindig csak a 20-as éveimben járok).
Sokan 30-40 évesen és még idősebben kezdik el az egyetemet. Csak hajrá!!
5/6 anonim válasza:
#4-es vagyok. Az lemaradt, hogy középiskolától kezdve folyamatosan dolgozom, és a mostani és minden további tanulmányt munka mellett képzelek el.
6/6 anonim válasza:
Munka mellett levelezőn szerintem mindenképp, pláne ha olyan területen tanulsz tovább, ami kapcsolódik a munkádhoz, így azt fel tudod mutatni tapasztalatként a papír mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!