Csergei Ildikó Rebek kérdése:
A 6 osztályos felvételihez, ugye már csak a felvételi eredménye számít?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy már csak az számít. Igaz vagy nem igaz?2015. aug. 6. 09:12
2/7 anonim válasza:
Nem igaz.
Általában az 5.-es évvégi és a 6.-os félévi jegyeidet számítják a hatosztályos felvételibe. Plusz a központi felvételi pontszám. Esetenként szóbeli is van.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó tanuló vagyok, csak most 5.-be rontottam. Lett egy 3-som. Még bekerülhetek 6.-os gimnáziumba?
2015. aug. 7. 09:27
4/7 anonim válasza:
Írd le legyszi nagyjából, hogy miből milyen jegyeit lettek 5.ben :) (ének es rajz nem érdekel, a többi igen)
6/7 A kérdező kommentje:
Matek: 4
Magyar:4
Természetismeret:3
Hittan: 5d
Angol: 5
Töri: 4
2015. aug. 30. 07:53
7/7 anonim válasza:
A magyar nyelvtan és az irodalom is 4-es?
A hittan sem számít sajnos, kivéve, ha egyházi hatosztályos gimnáziumba szeretnél menni.
Sajnos ez így egy erősebb gimibe sajnos nem elég, de mondjuk a Könyves Kálmán Gimnáziumot, a Szerb Antal Gimnáziumot, a Móriczot, a Rákóczit, és az Adyt még megpróbálhatod (az Adyba tuti bejutsz, mert nem elég a jelentkező soha, és két osztályt indítanak, a szóbeli csak beszélgetés ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!