Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Turisztikai szervező értékesít...

Turisztikai szervező értékesítő vagy szállodai recepciós?

Figyelt kérdés

Ugye bár mindjárt kezdődik a tanév, és nekem gyorsan el kell döntenem, hogy milyen szakmát válasszak a jövőmre tekintve, csak még mindig bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert nem tudom, hogy melyiket válasszam.

Annyit tudok biztosan, hogy az idegenforgalom érdekel és ilyen környezetben szeretnék majd dolgozni a későbbiekben.

A turisztikai szervező értékestőt azért jelöltem meg, mert széleskörű, alapozó szakképzés, belépő a vendéglátás-turisztika világába. De viszont az a hátránya, hogy nem tudom magam elképzelni utazási irodában.

A szállodai recepciós pedig azért jelöltem meg, mert eltudnám képzelni magamat benne, de viszont nem egy széleskörű szakma és attól félek, hogy megfogom unni, és én olyan szakmát szeretnék ami nem monoton, és külfölddel kapcsolatos.

2015. aug. 3. 16:51
 1/1 anonim válasza:

Inkább a turisztikai szervező értékesítőt választanám. Nem feltétlenül kell utazási irodában dolgozni, ettől függetlenül recepciós is lehetnél. Én is hotelben dolgozom, épp most tanítok be egy új recepcióst, aki a Szinergián végzett szállodai recepciósként, de mondta, hogy főként értékesítést, utazás szervezést tanultak. A nyáron is volt egy lány, akinek pedig turisztikai szervező végzettsége volt, és a főnök kifejezetten örült neki, mert van azért relevancia a kettő között.

Amúgy, nekem csak érettségim van, meg egy befejezetlen kommunikációs főiskolám, mégis itt vagyok a sales-en. :D

2016. ápr. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!