Koli, szociális ösztöndíj igényléshez NAV Jövedelemigazolás augusztus 7 péntekig? SOS!?
"Illetékkötelezettség
Az adó-, együttes adóigazolás után 3.000 forint eljárási illetéket kell megfizetni. Az
eljárási illetéket az eljárás megindításakor (a kérelem benyújtásakor) a pénzforgalmi
számlával rendelkező adózónak belföldi pénzforgalmi számláról a Magyar
Államkincstárnál vezetett 10032000-01076064 számú NAV Adóhatósági eljárási
illetékhez kapcsolódó befizetések beszedési számla javára történő átutalással,
pénzforgalmi számlával nem rendelkező adózónak belföldi fizetési számlájáról történő
átutalással vagy készpénz-átutalási megbízással kell teljesítenie. Az adózó az
illetékfizetési kötelezettségét a külön jogszabályban meghatározottak szerint készpénzhelyettesítő
fizetési eszközzel (bankkártyával) is teljesítheti a kijelölt
ügyfélszolgálatokon."
Rosszul indul az egyetem: még el sem kezdtük és már egy rakat pénzt elvitt. :((
És ezek a rövid határidők. Rohanás az egész.
Bezzeg nekünk a jelentkezést már feb 15-én le kellett adni. Ők mit csinálnak 5 hónapig? :-O
Gondolom augusztus 7 a jelentkezési határidő, ezután kell lennie még egy hiánypótlási időszaknak is.
A szociális ösztöndíjat pedig nem szeptember elején kell majd intézni?
Debreceni Egyetem mindent aug 7-ig kér és úgy értelmezem h nincs hiánypótlási lehetőség sem. Nem tudom hogy fogom elintézni ennyi idő alatt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!