Vélemény gazdaságinformatikus szakról?
NEM jártam gazdinfóra, de ismerek jó néhányat.. Tapasztalatok a szakkal kapcsolatban:
Egyáltalán nem haszontalan szak, nagyon is kell, cégeknél, multiknál is hasznos, DE:
1. önmagában sajnos kicsit "semmilyen", két terület között lóg, ami jó abból a szempontból, hogy egyszerre két forintosítható területre lesz rálátásod, de rossz abból a szempontból, hogy egyik sem lesz alaposan megalapozva..
2. ha lehet, akkor talán szerencsésebb MSc-re ezt a szakot választani, BSc-n valami mást tanulni (pl. mérnök infó vagy közgáz), így ütősebb kombó és nagyobb rálátásod lesz egy konkrét területre
Hó végén koplalni biztosan nem fogsz ha elvégzed, viszont akkor már válassz egy ütősebb intézményt..
BME, utána a BCE gazdinfó képzését tudom budapestiek közül ajánlani, vidékiekét nem nagyon ismerem..
nem.. én a következőt ajánlom:
BSc (alapképzés): vagy mérnök infó vagy közgáz
MSc (mesterképzés): gazdaságinformatika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!