Van itt valaki aki szeptembertől a debreceni egyetemre fog járni levelezőn óvónőképzőre? Csak az írjon.
tévedsz aranyom.
ha konzultáció van 24-től, akkor menned kell. én is levelezős voltam, havonta 1 hét. tanára válogatja, hogy küldi-e az anyagot. de ne várd meg... menni kell a konzultációra.
A levelező azt jelenti, hogy péntek szombat vannak az órák tömbösítve. általában 2 hetente néha hetente. Bejárni nem kötelező, az anyagot általában felteszik internetre is. De ha nem jársz be nem fogod tudni, hogy hova teszik fel az anyagot, mikor milyen számonkérés lesz (beadandó, elővizsga stb) és a vizsga fajtát sem fogod tudni. (sokszor elmondják, hogy lesz 3 kifejtős kérdés és 3 számolós stb).
Érdemes bejárni, persze nem gond ha kimarad egy pár óra.
ébresztő. nem egy tv sorozatban vagy.
érdemes bejárni.
nekünk havonta volt 1 hét a konzultáció. egy-két alkalommal nem tudtam elmenni... hát így is sok mindenről lemaradtam.
és a tanárok is megjegyzik, hogy ki ment el, meg ki nem.
na meg van, aki vizsgázni se enged úgy, hogy sose voltál az óráján... írnak jelenlétit minden alkalommal.
gondolom nem egyedül dolgozol.
én is munka mellett végeztem a sulit, ahogy minden csoporttársam, hisz ezért levelező..
nekem sem örült annyira a főnököm, mikor leléptem egy hétre. de megoldották nélkülem. megbeszéltük. elfogadták, hogy tanulok, nekem ez fontos. és támogattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!