Bölcsészettudományi karon tanulók/volt tanulók, miből felvételiztetek?
2016 szeptemberétől szeretnék majd szabad bölcsészet, pszichológi és magyar szakokon tanulni, de rengeteg kellene tanulnom, mivel szakközép-be járok mechatronika szakra, és itt nem tanulunk történelmet és az angolt is csak heti két órán át "tanuljuk"..
szóval csak annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan fog lezajlani a felvételi procedúra?
elfelejtettem leírni, hogy külföldi vagyok, ezért külön kell felvételiznem..
történelmet viszonylag könnyen ment az álltalánosban és még a fejemben maradt pár esemény dátuma, csak azt nem tudom, hogy az összes korszakot fogják kérni vagy sem..
angolból talán csak a haladó szintet ütöm meg, de igyekszem tanulni.. angolul olvasom a könyveket és az ismeretlen szavak jelentését megkeresem a szótárban, és angol felirattal nézem a filmeket is és szintén megkeresem bizonyos szavak jelentését..
köszönöm az eddigi válaszokat.. remélem tudtok még ezzel kapcsolatban olyat mondani, ami nem került eddig megemlítésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!