Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » CNC gépkezelő tanfolyam...

CNC gépkezelő tanfolyam gyorstalpaló ugyanannyit ér mint a 2 éves OKJ-s?

Figyelt kérdés
[link] erre gondoltam konkrétan. elég költséges kb 7 hónap alatt elvégezhető pénteki és szombati oktatásokkal. Megéri?

2015. júl. 26. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

mindkettő egy nagy parasztvakitás.ezt a szakmát nem fogod tanfolyamon megtanulni.ha bekerűlsz egy munkahelyre cnc-snek,csak a kollégák jóindulatán múlik hogy lesz belőled valami vagy nem.elég sok OKJ-s és GÉNIUSZ-ossal találkoztam már,semmire nem mentek a gyakorlatban a tanfolyamukkal, pedig volt aki kitűnő eredménnyel végzett.

a munkáltatók lutri alapon veszik fel őket mert az első hat hónapi bérüket az állam (tehát mi)fizeti.és még adókedvezményt is kapnak.esetleg rákerülnek valami ócska gépre darabot cserélni, gépet takarítani.ha esetleg valaki kiragyog, azt megtartják,de én azt látom a munkahelyemen, ha összeszámolom, két év alatt kb. megfordult itt 10 kezdő, abbol most kettő van itt,az egyikből talán lesz még valami, de a másik azon a gépen dolgozik amit gyakorlott szaki már nem vállalna el.hagyják hogy a hülyegyerek ott elbohóckodjon,nettó 650-ért.néha készül valami,de nincs nap hogy valami szerszámot össze ne törjön. ja ő is OKJ-s.

2015. júl. 27. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez az 57%-os válaszoló valami hihetetlenül kretén. Szinte minden CNC-s kérdésnél leírja, hogy telített a piac, rossz a gépiparban dolgozni, aztán inkább ajánlja, hogy állattenyésztéssel foglalkozzon valaki... nevetséges, biztos rohadt jó szakember lehetsz, ha ennyire félted a helyedet, hogy itt kell nyomnod a propagandádat. :D
2015. júl. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!