Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik kollégium lenne a jó?

Soshy kérdése:

Melyik kollégium lenne a jó?

Figyelt kérdés
Debrecenbe, a vegyészmérnöki karra jutottam be. Melyik kollégium lenne az egyetemhez a legközelebb? És valami infó a kollégiumról? Mennyibe kerül? Esetleg valami képek a helyről, vagy hogy milyenek a szobák?

2015. júl. 25. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nincs is ilyen kar Debrecenben
2015. júl. 26. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt kérdem GTK esetében!
2015. júl. 26. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:

A Kossuth kollégiumok vannak a legközelebb az egyetemhez. Ha vegyészmérnök leszel leginkább a Kémia épületben lesznek óráid ezért a legjobb választás a Kossuth kolik valamelyike. A Kossuth I-II. kétágyas szobák 22.000Ft/hó. A Kossuth III. koliban ha jól tudom 3 ágyas szobák vannak így az 18.000 Ft/hó. Ha ennél olcsóbbat szeretnél, akkor a Tisza István kollégium a legközelebbi, ami 14.000Ft/hó, emiatt kevésbé komfortosabb, de lakható.

A teljesség kedvéért: Természettudományi és Technológiai Karon belül leszel a vegyészmérnöki szakon :) az elején én is kevertem, de egy idő után mindenki belejön :)

2015. júl. 27. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!