Ha felvesznek levelezőre akkor jár nekem plusz szabadság?

szerintem ez munkahelytől függ.
én is levelezőre jártam, nem volt plusz szabadságom, ami volt, be kellett osztanom, de nem rajongtak érte, ha éppen mennem kellett a suliba.

Én is azt mondom hogy munkahely függő. Gondolom te fősulira gondolsz, de nem hiszem hogy más lenne a helyzet.
Papírforma szerint levelező gimibe jártam (amugy heti 2 napot bekellett járni). Volt olyan osztálytársam aki nem kapott plusz szabadságot, de a felettesei is odafigyeltek arra hogy az alap szabikat úgy osszák el hogy a 3x 3 nap vizsgaidőszakba azon a 3 napon szabin legyen, nem melóból menjen vizsgázni.
De volt olyan osztálytársam is aki minden vizsga előtti hetet + a 3 vizsga napot megkapta tanulmányi szabadságnak. Mondjuk az is igaz hogy utóbbi esetben a munkáltató küldte gimibe, hogy meglegyen az érettségije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!