Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Két szakra adtam be a jelentke...

Két szakra adtam be a jelentkezést, mindketton elértem a ponthatárt, de én mégse arra a szakra szeretnék menni amelyik az elso helyen volt. Van lehetoségem arra, hogy a másodikon induljak el ah azon is elértem a ponthatárt?

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Hogy a fenébe nyerhetne felvételt bárhova is, ha nem jelentkezik? Csak akkor értheti el a ponthatárt, ha előtte jelentkezett oda.

Hagyjuk. Butaság, amit csináltál, ezt sose fogod tudni kimagyarázni valami hülyeséggel. Nem lehet másra menni már, korábban kellett. Érd be most már ezzel.

2015. júl. 24. 21:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudod mit?:D inkabb hagyjuk :D
2015. júl. 25. 00:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Elkezded, csinálsz egy lezárt félévet és átjelentkezel a másik helyre, ennyi :)

Kit érdekel, aki sehova nem került be?

Valószínűleg azért, mert nem ütötte meg a minimum szintet, tehát nincs keresnivalója főiskolán, egyetemen.

Támogatom, hogy emeljék a ponthatárokat, így a sok hu..lye, aki eleve nem tud tanulni, nem fog kiesni első évben, mivel vélhetően, csak azok jelentkeznek, akik nem szórakozni szeretnének és megütnek egy alap szintet....

2015. aug. 8. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgyhogy, emiatt nehogy lelkiismeret furdalásod legyen. Valószínű, ha bejutottál máskor is befogsz, aki meg nem jutott be, az máskor sem fog vagy ha igen, hamar elvérzik,,,,hacsak nem valami noname egyetemről van szó, ahova szintén képtelen volt elsőre bejutni?! Nem is értem, akik ezzel jönnek, azok mit gondolnak?! Semmi lelkiismeret furdalásod ne legyen, hogy Téged felvettek, mást meg nem! Tanult volna jobban, hogy több pontja legyen.... Vicc itt egyesek szövege komolyan.
2015. aug. 8. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!