Hogyan tudom az emelt érettségit intézni utólag?
Figyelt kérdés
Esti suliba jártam ahol korkedvezménnyel mivel a suliba régen nem volt jó és az eredményeim a békap*csája alatt voltak.
Végül is Magy4 Mat3 Tör3 Ang3 Info3-mal érettségiztem középfokon. Már akkor akartam emeltet tenni de a suliba mondták hogy mivel esti + pénzbe kerülne és rendkívül körülményes. Hogyan tudom ezt utólag intézni...
2015. júl. 24. 16:45
1/2 anonim válasza:
Az oktatási hivatalnak tudsz jelentkezni, vagy levélben, vagy az adott iskolánál, amelyik intézi a körzetedben, de az iskola nem köteles megcsinálni, neked mivel nincs emelted eddig, így szintemelő érettségit kell tenned, azthiszem augusztus közepétől szeptember elejéig tudsz majd jelentkezni, egy emelt ára 26k, ha addig nem emelkedik a minimálbér
2/2 anonim válasza:
Ha másból akarsz emeltezni, mint amiből már van közeped, akkor nem szintemelőt kell tenned.
Érdeklődni, nyomonkövetni itt tudod a lehetőségeket [link] , illetve ezen az e-mail-on tudsz a pontos problémával segítséget kérni:info@oh.gov.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!