Pszichológia szakra melyik egyetemet ajánlanátok?
Próbáltam tájékozódni a témában, de a legtöbb oldalon, ahogy itt is csak olyan kérdéseket és válaszokat találtam, amik minimum 2 évesek, és nem tudom, hogy aktuálisak-e még.
Személy szerint a Pázmányt néztem ki magamnak, másodikként pedig a Károlit, mert szívesen tanulnék Pesten. Egészen eddig úgy éreztem, ezek jók is lesznek, de nekiálltam megint csak véleményeket olvasni, ahol elég sokan lehúzták ezeket éppen olyan dolgok hiányát felmutatva, amik megfogtak bennük (családias hangulat, szép campus, jó légkör, összetartó csoport)
Bár szívesen tanulnék Pesten, érdemesnek tartom elgondolkodni Debrecenen, Szegeden cagy Pécsen is. Debrencent egyébként sokan dícsérték.
Az lenne a kérésem, hogy olyanok válaszoljanak, akik tényleg az adott egyrtemre járnak pszichológia szakon, és negatív és pozitív tapasztalataikat is leírják. Az ilyen ,,azt hallottam egy haverom ismerősének az egyik haverjától" dolgoktól kíméljetek :D
Köszönöm! :D
Írjatok még sokan, ha lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!