Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Pázmány Péter Katolikus...

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem - BTKra muszáj hogy vallásos legyen az ember, vagy ez csak a hittudomány karra vonatkozik?

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 07:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

előző én meg fültanúja voltam olyan beszélgetésnek hogy:

-na ki lesz az új kolléga?

-mittudomén alig futottam még át az önéletrajzokat

-de valami elképzelésed csak van

-hát annyi biztos hogy valami pelyhes puncit szeretnék

tehát a lényeg hogy kiismerhetetlen mi a nyerő. hol ez kell hol az. amit itt értékelnek azért amott kirögögnek és fordítva...de azt mindenképpen megjegyezném hogy a "hol végeztél milyen eredménnyel" dolog igazán csak a legelső munkahelyig(mármint szakmai munkahely nem diákmunka vagy ilyenek)számítanak, mert akkor még vajmi kevés dolog alapján tudnak szelektálni.

2015. júl. 24. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Már mondtam, hogy még nincs este, ezért a meséket tartsd meg akkorra.
2015. júl. 24. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
nekem még nem mondtad. amúgy az "előző" nem te lennél csak nem frissítettem így három perccel megelőztél
2015. júl. 25. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkora baromságokat beszélsz, ne mond már nekem, hogy egy keresztény gyökerekkel rendelkező országban lenézik a katolikus címkét. lol :D
2015. szept. 16. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

nézd, a katolikus címke egy dolog. na de az a fantasztikus színvonal .... tejóúristen, a falat tudom kaparni csak, és az a gáz h napi szinten szembesülök is vele, azaz emiatt bennem is kialakult egy olyan h ha Pázmányos, na jó, köszönöm, de akkor még vizázni se állok le vele, mert számítok a rendkívüli képességeire.... úgyh nem előítélet ...

Kérdezz csak meg egy értelmesebb embert, h lát-e különbséget pl az ELTE vagy a Pázmány jogász-képzése között :) sztem azzal kezdi, hogy a fejéhez kap.

2015. szept. 17. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Fanatikus? Azt ugye tudod, hogy a Pázmányon kb 10% veszi komolyan a vallást? :DD
2015. szept. 17. 08:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint nem oda járok. De olyan egyetemről nem ítélkezem, ahová sosem tettem be a lábam. Ez igaz az itt ELTE-Pázmány különbségekről hablatyoló úriemberről/hölgyről is, mert valószínűleg ő még egyetemen nem járt. Amennyi szar ömlik a szájából, elég valószínű, hogy esélye sem volt bekerülni.

:/

2015. szept. 17. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!