A Pázmány Péter Katolikus Egyetem - BTKra muszáj hogy vallásos legyen az ember, vagy ez csak a hittudomány karra vonatkozik?
előző én meg fültanúja voltam olyan beszélgetésnek hogy:
-na ki lesz az új kolléga?
-mittudomén alig futottam még át az önéletrajzokat
-de valami elképzelésed csak van
-hát annyi biztos hogy valami pelyhes puncit szeretnék
tehát a lényeg hogy kiismerhetetlen mi a nyerő. hol ez kell hol az. amit itt értékelnek azért amott kirögögnek és fordítva...de azt mindenképpen megjegyezném hogy a "hol végeztél milyen eredménnyel" dolog igazán csak a legelső munkahelyig(mármint szakmai munkahely nem diákmunka vagy ilyenek)számítanak, mert akkor még vajmi kevés dolog alapján tudnak szelektálni.
nézd, a katolikus címke egy dolog. na de az a fantasztikus színvonal .... tejóúristen, a falat tudom kaparni csak, és az a gáz h napi szinten szembesülök is vele, azaz emiatt bennem is kialakult egy olyan h ha Pázmányos, na jó, köszönöm, de akkor még vizázni se állok le vele, mert számítok a rendkívüli képességeire.... úgyh nem előítélet ...
Kérdezz csak meg egy értelmesebb embert, h lát-e különbséget pl az ELTE vagy a Pázmány jogász-képzése között :) sztem azzal kezdi, hogy a fejéhez kap.
Személy szerint nem oda járok. De olyan egyetemről nem ítélkezem, ahová sosem tettem be a lábam. Ez igaz az itt ELTE-Pázmány különbségekről hablatyoló úriemberről/hölgyről is, mert valószínűleg ő még egyetemen nem járt. Amennyi szar ömlik a szájából, elég valószínű, hogy esélye sem volt bekerülni.
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!