Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi után mihez kezdjek?

Érettségi után mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A következő tanévben fogok érettségizni, erős 4-es tanuló vagyok. Most közgazdaságot tanulok, ezzel szeretnék foglalkozni, vagy legalábbis valami hasonlóval. A gond csak azt hogy szinte biztos hogy nem fognak felvenni (ponthatár 460 körül mozog, nekem nem lesz ennyi pontom). Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak még?

Egyáltalán érdemes diplomát szerezni?

2015. júl. 23. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

már hogy a csudába ne?

akkor tessék önköltségesre jelentkezni, első évre diákhitelt 2-t felvenni, és kőkeményen tanulni, hogy a következő évben átvegyenek államira

2015. júl. 23. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a diákhitel hogy működik? Nem nagyon hallottam még róla.
2015. júl. 23. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:

szerencsére én meg tudtam oldani családi segítséggel, így nem kellett felvennem, de nagyon kedvezményes fix kamata, amit olyan ütemben fizetsz vissza, ahogy "tetszik"

[link]

itt olvasgass

2015. júl. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!