Fogalmam sincs mit csináljak most. Továbbtanuljak vagy ne? Esetleg átjelentkezés?
Ne csak azt nézd hogy az egyetemi évek legyenek neked jók, hanem ami utána lesz, hisz amit ott elvégzel, (jó esetben) az lesz a hivatásod és azzal foglalkozol amíg nyugdíjba nem mész. Ha csak a komm.média érdekel akkor válaszd azt, nincs ezzel baj, csak akkor küzdj érte. Nem tudom mondjuk hány pontod van, de este úgy is kiderül mi lesz. Én azt mondom hogyha oda nem vesznek fel pont hiányában akkor max. egy 1 éves OKJ-ra menj el, hogy ha azt elvégzed akkor utána mehess jövőre ilyenkor egyetemre. Ráadásul ha olyan OKJ-t csinálsz ami kapcsolódik az általad választott szakhoz, akkor kapod a pluszpontokat is.
B verzió: nem találsz semmilyen jó OKJ-t, de nagyon szeretnél bejutni erre a kommunkációs médiás szakra. Szintemelő érettségi. Gondolom ott ilyen magyar, idegennyelv meg ehhez hasonlókat fogadnak el emelten. Ha megcsinálsz két ilyen emeltet akkor lesz rá 1 szűk éved felkészülni, 2 érettségire, és ha duplázóssal számolom 83%-nak kell lennie egyenként hogy meg legyen a 430. Nem kevés, de van 1 éved megcsinálni, meg alapvetően ahhoz hogy az egyetemi iramot bírják a hallgatók, előtte egy emelt érettségi elég alap, hogy ne a kis fika középszintek után ülj be órákra amiket egy hülye is megír jóra :D csak hát ennek meg az anyagiak a hátulütője, egy szintemelő emelt érettségi 26000 Ft.
Ez csak az én véleményem, lehet csak én látom így ezt az egészet, biztos van aki máshogy gondolja, csak gondoltam leírom én mit gondolok.
off:
én is komm.-médiát jelöltem első és második helyen :D remélem felvesznek (persze fizetősre, az állami ponthatárnak a közelében sem vagyok). drukkolok azért Neked is! :)
#2-es vagyok.
nagyon húzós ez a 457, de nem is számítottam másra. xD engem felvettek komm. médiára, 351 volt a ponthatár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!