Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok nekem adni olyan...

Tudnátok nekem adni olyan oldalakat amik segíthetnek tanulni?

Figyelt kérdés

Hogy is mondjam egy ideje nem volt időm tanulni és külföldön dolgoztam 1 évet és most szeptemberben vissza megyek majd 12 be de ahoz előtte fel akarnék készülni rendesen ahogy lehet.

Mivel könyveim nem annyira vannak s cuccaim se de net elérhetőség van ezért kérném abbana segítséget hogy ha tudtok lehetőségeket vagy ötleteket itthon tanulni akkor létszi irjátok meg mert vissza akarok ugrani érettségire.

2015. júl. 19. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, de engem is érdekelne.

Én mondjuk részemről egyenlőre annak álltam neki hogy a régi érettségiket szedem le az oktatás. hu-ról és azzokkal próbálok megbirkózni. - nem egyszerű meg kell hogy mondjam.

2015. júl. 20. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!