A debreceni Ady Endre Gimnáziumba hány ponttal lehet bekerülni?
Jövőre felvételizek, most voltam 7-es. Mindenképpen az Adyba szeretnék menni, szóval minden infó érdekel róla!
Kb hány ponttal lehet bekerülni? Nyelvi előkészítős szeretnék lenni. 5.-ben kitűnő voltam, 6.-ban tesiből lettem csak 4-es, 7.-ben pedig két 4-esem lett (kémia, matek). Az angolt emelt óraszámban tanuljuk.
Az Adyba ki tanítja az angolt és az oroszt? És mi a véleményetek az ottani tanárokról? És a szóbeli felvételi hogy zajlik ott, miket kérdeznek? Minden érdekel! Előre is köszi!!
Én is oda járok, és nagyin szeretem.Orosz sajnos nincs, de van helyette olasz és francia. Minden tanár nagyon aranyos :333
milyen szakra szeretnél menni?
Valami 110-envalahány pontom volt az '93-ban, mikor bekerültem. :D
Hajrá Ady!
még csak ebben a tanévben kezdtem ide járni.Nagyon jók a nyelves osztályok, de nem tudom, hpgy ilyen szakkörök vannak.Nyíltnap, ha jól tudom nov.5 csütörtök.
Szerintem érdemes eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!