Rendőr szeretnék lenni és érdekelne, hogy milyen elvárások vannak? És milyen iskolákat tudnátok ajánlani továbbtanulás céljából?
Csak úgy mondom, hogy a nyomozó munkája semmivel nem komolyabb az általad említetteknél. Bár én tisztnek tanulok, de egyértelműen a járőröké a legsokszínűbb, legváltozatosabb és egyben legnehezebb, legveszélyesebb munka. Szóval nem tudom mit értesz komolyabb alatt, de ha őket lenézed, akkor nincs is helyed a rendőrségnél. Elárulom egyébként, hogy az irodában ülő "semmittevők" közé tartoznak a nyomozók is, csak a filmekben és az NCIS-hez hasonló rendkívül valósághű sorozatok miatt gondolják azt az emberek, hogy milyen menő munkájuk van. Szinte az egész napjuk papírmunkából áll.
Rendészeti szakközépben és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karán lehet rendőrnek tanulni.
Pff. szerinted a járőrök semmit se tesznek? Ők végzik el a feladatok 90%-át. Ilyen hozzáállással légy szíves kerüld el messziről az állományt.
(A rendőr nem egy szakma hanem egy hivatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!