Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jelentkezhetek fősulira ha...

Jelentkezhetek fősulira ha nincs idegen nyelvből érettségim?

Figyelt kérdés
Estin fejeztem be anno a gimit, most 25 vagyok. Van egy angol alapfokú komplex nyelvvizsgám, nem tudom ez számít e. Érettségi után OKJ tanfolyamokat végeztem, lett egy szoftverüzemeltető és egy ifjúság felügyelő képesítésem, 5-ös érdemjeggyel. Most közmunka keretében fél éve oviban takarítok, és szeretnék ismét tanulni, de valami kamatoztathatót. Imádom magát az intézményt, az ottani gyerekeket, a környezetet így mivel jó tanuló voltam óvodapedagógus szakra gondoltam menni. Csak ez a dolog bizonytalanított el, mert a felvi. Hu - n a pontszámító kalkulátor felett azt írták hogy akinek nincs idegen nyelvből érettségije annak nem tudja a rendszer kiszámolni a pontját. Vajon kizáró ok?

2015. júl. 12. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

még ezt majd nézd meg!!!

a felvin a pontszámításnál vannak az érettségi eredmények és ahol az idegen nyelv van, ott mellette ki kell elvileg pipálni azt a kis rublikát, ami azt jelenti, hogy van érettségid, de a nyelvből nincs. hátha így jó lesz:)

2015. júl. 12. 23:11
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

érvényes az érettségid így is, jelentkezhetsz.

Nekem se nyelv, se matek érettségim (fizika volt kötelező), mégis van diplomám. Pedig akkor jelentkeztem, mikor már kötelező volt a nyelv.

2015. júl. 13. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!