Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi után mit érdemes...

Érettségi után mit érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

Egyetem, főiskola kilőve. Humán beállítottságú vagyok, matek, fizikai, kémia felejtős.

Melyik az az OKJ amivel esetleg lehet kezdeni valamit? Vagy szakma ami keresett manapság egy lánynak?

L

2015. júl. 12. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Hat neked is jokor jut eszedbe... Eddig mit csinaltal az iskolaban, sminktanacsokat beszeltetek meg oran?
2015. júl. 12. 16:18
 2/6 A kérdező kommentje:

#1 Te olyan nagyon értelmes vagy, hogy azt nem lehet elmondani!!

Ki mondta, hogy már érettségiztem???

2015. júl. 12. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Senki. De ha ez a kerdes felmerul benned, kozel allhatsz hozza, es lathatoan f**god nincs mit akarsz kezdeni magaddal. Szulj 8-10 gyereket, azt' annyi. Az menni fog.
2015. júl. 12. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi van? Neked fáj az élet, hogy itt kötözködsz? :'D Deszarlehetneked.
2015. júl. 12. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha angol mellett tudsz még egy európai nyelvet, akkor irodai munkák, pl. kapcsolattartó, adminisztrátor, ügyviteli titkár. Logisztikai ügyintéző is lehetsz, persze ott kell számolni is, de az nem durva.
2015. júl. 12. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Felsőoktatási szakképzés?

Miért van kilőve az egyetem? Lehet, hogy valamely szakokon magas a ponthatár, de ha egy olyan szakot amin a minimum a ponthatár (kb. 300 körül van)komolyan veszel és tanulod folyamatosan a dolgokat, akkor ér is valamit a diplomád. Nem nagy dolog bekerülni az egyetemre.

Amúgy valamilyen szinten egyetértek az 1. válaszolóval. A kérdésedből tényleg az jön le, hogy ilyen lehetsz.

2015. júl. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!