Milyen a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium?
Mulyen az iskola, tanarok, diakok, mennyi pont kell ahhoz h felvegyenek kezdo spanyol, francia vagy halado angol tagozatra? Most leszek nyolcadikos 7.ev vegen kituno voltam neten megcsinaltam az idei felveteli feladatsort es 46 pont lett. Tudod, hogy itthon masabb mint ott mert itt nem izgulok. Normalis valaszokat kerek.
Puszi😘
Sok ott a ri**nc
Ha továbbra is jo eredményeid lesznek akkor felvesznek. Meg persze ha jól írod meg a felvételit.
én idén végeztem... egyáltalán nem ajánlom, az osztályom nagy része utált oda járni. alig van jó tanár, a legtöbb beképzelt, lenézi a diákokat és csak megkeseríti az életüket azzal, hogy olyan dolgokat kérnek számon ami teljesen felesleges, mindent annyira szigorúan vesznek, gondolok itt a tesire, énekre, filozófiára...
a tanárok nagy része nem is tud tanítani, csak ledarálja az anyagot és utána te vagy a hülye ha nem érted.
lyukasórákban a folyosón meg sem lehet szólalni mert az ügyeletes tanár rögtön elkezd ordítani és leküld a könyvtárba ahová az estek 90%-ban nem lehet bemenni, mert a könyvtárosoknak olyan fontos dolga van. a pofára osztályozás is megy rendesen a feleléseknél, hiába tanulsz, ha utál a tanár akkor rossz jegyet fog adni.
a diákok nagy része egyébként beképzelt, konkrétan a nagy semmire, azt hiszik, hogy ők valakik amiért a Kölcseybe járnak...
engem is próbáltak lebeszélni erről az iskoláról egyébként amikor 8.-os voltam, de sajnos nem hallgattam senkire. ha nem szeretnéd a gimnáziumi éveidet "börtönben" (így neveztük a sulit) tölteni, akkor ne jelentkezz a Kölcseybe.
A Vasvariban es a Zrinyiben is van egy-egy uncsim :D
Mindketten szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!