Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi szóbeli, de hogy?

Érettségi szóbeli, de hogy?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy érettségin a szóbeli egy nap alatt lemegy. Tehát egyszerre az adott tantárgyakból. De ez csak a középszintűekre igaz?? Vagy az emeltet is ugyanaznap kérik?
2010. márc. 4. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Emeltet nem tudom mindenből középre megyek...de engem megdöbbentett a hír...fogalmam sincs hogy tudok majd 80 tételt, törit bemagoltam de ezekszerint az nem lesz jó megoldás....
2010. márc. 4. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

igen egy nap:)én tavaly májusban érettségiztem

bemész pl 8ra és vagy délig vagy 1ig ott vagy, közben lesz midnig fél fél óra felkészülés idő.

emelt az más suliban van és külön napokon de kb 2héttel a középszíntű előtt szóval június elején

2010. márc. 4. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem lessz olyan nehéz én nulla tanulással megcsináltam ugy hogy csak azok a tételek voltak kidolgozva amit az orán csináltunk és minden 3-as lett
2010. márc. 4. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
15:17-es, gondolom a Kedves Kérdező azért nem szeretné 3-asra őket :P
2010. márc. 4. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A középszintűk egy napon vannak, az emelt egy külön időpontban, arról (ha emeltezel) majd kapsz levelet. Tájékoztatnak mindenről, nyugi.
2010. márc. 4. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

És igen, egyáltalán nem örülnék a 3-masoknak..

2010. márc. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!