Melyek a legkeresettebb munkák egyetemi végzettséggel?
"nemrég felyeztem a 8. osztályt [] Eddig színkitűnő tanuló voltam"
Akkor miért nem mentél el egy hatévfolyamos gimnáziumba? A négyévfolyamosak a vesztesek számára van fenntartva.
3. válaszoló XDDDDD
Jót nevettem. Köszönöm, hogy ilyen buta vagy, feldobtad az estémet.
Kérdező: gondold végig, mi érdekel. Ne CSAK a pénz legyen az első.
Egyébként a műszaki szakokon végzett diákok általában hamar találnak munkát (pl: gépész-, villamos-, mechatronikaimérnök stb stb.)
A műszaki pályákon elsősorban matematika, fizika és informatika kell (szóval a reál tárgyak).
Meg amúgy is, van még 4 éved, ne aggódj!
"3. válaszoló XDDDDD
Jót nevettem. Köszönöm, hogy ilyen buta vagy, feldobtad az estémet."
4 évfolyamos gimnáziumban pont 2 évet elvesztegetsz a 6 évfolyamosokkal szemben, ők sokkal többet tanulnak, míg ti az általánosban még mindig szarakodtok.
Koszi a valaszod, a csaladban is vannak mernokok, szoval nem en lennek az elso.
Hat hidd el, ejjel nappal ezen gondolkozom, es nem jutottam sokra. Szerintem se a penz a legfontosabb, hanem, hogy szeressem amit csinalok. De azert egy ilyen vilagban nem mindegy, hogy mit irok be... Mondjuk a matekkal egesz jol boldogulok (talan meg szeretem is!), az informatikaba nem melegedtem bele annyira, oszinten a fizikat utalom. :D
De ha jo az egyetem, talan megeri vert szenvedni miatta...
Koszi valaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!