Miskolci Egyetem, műszaki földtudományi kar?
Én az első 2 éven most vagyok túl, annyira nem vészes
Nem tudom a többi egyetemen hogy van, de itt egy kis leleményességgel a tárgyak 80%-át ki lehet offolni, úgy értem vizsgán kilőheted ami kell, más, egyébként fontos tárgyaknál pedig egészen röhejes a követelmény rendszer
A lehetőségekkel pedig természetesen a diákok legnagyobb része él is, mindenki a könnyebb utat választja
Viszont ez a szakma szempontjából nem túl előnyös, most leszünk 3. évesek, és gyakorlatilag még semmi olyat nem tanultunk amit később hasznosíthatnánk a szakmában, az évfolyamtársaim nagy része még deriválni meg integrálni sem tud
Mondjuk most jönnek majd a szaktárgyak, de csodák szerintem így sem fognak történni
A lényeg hogy a pénzügytantól kezdve a géprajzon át a geofizikáig volt mindenféle tárgyunk, de igazából kur**vára nem ért senki semmihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!