1 év alatt fel lehet készülni emelt kémia és emelt biosz érettségire?
12.-es leszek idén.
Eddig fogalmam sem volt, hogy mit akarok csinálni. Mindig vonzott az orvosi, de nem tudom, sosem volt meg bennem az elhatározás..
Kémia tagozatra járok, de utáltam a tanárt, meg az órákat, alig tanultam, 3-as voltam végig.
Biosszal már jobban ki vagyok békülve, abból fakultáltam. Ennek ellenére nem tettem oda magam rendesen.. tanulgattam, megyeget is, de nem érzem azt, hogy annyira alaposan tudnám.
Mindkét tantárggyal igazából az a helyzet, hogy ha nekiállta, akkor nagyon jól ment, csak hamar elfogyott a lelkesedésem, mert úgy éreztem, hogy minek..
De most érzem a motivációt :D
Fel tudok készülni 1 év alatt belőle? Arra gondoltam, hogy nyáron megtanulnám elölről mindkét tantárgyat, illetve bioszt csak addig,, ahol tartunk (van olyan téma, amire nagyon emlékszek, van ami teljesen homály), csinálnék kémiából egyszerűbb számolásokat,, szeptembertől meg eljárnék kémia tanárhoz hetente 2x.
Bioszból a mozaikos könyvekből tanulnék, meg a Nagy Etele féle kidolgozott követelményrendszerből.
Kémiából meg a Villányi és a mozaikos könyvekből.
Szerintetek meg lehet csinálni? Vagy irreális terv?
Milyen könyvet ajánlotok még? Jó ez a tanulás módszer?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!