Ugribugribabuci98 kérdése:
Mit csináljak a szakács szakmám után?
Figyelt kérdés
Még egy évem van hátra és tetszik ez a szakma elég jó is vagyok de úgy érzem nem ez nem az igazi.Gondolkodtam a főiskolán de asszem azt csak érettségizőknek lehet ...érdekel a pszichológia és az állatorvosi pálya.Van lehetőségem kimenni Németországba,Ausztriába illetve Svájcba de kicsit félek mert a nyelv tanulás nem elég képzett az iskolámban szerintem. Segítsetek! És nektek mi a véleményetek?2015. júl. 4. 18:42
1/2 anonim válasza:
Legyél szakács és közben vedd meg az érettségit...izé...tedd le estin.
2/2 anonim válasza:
Állatorvosira még meg is érné váltani, pszichológiára már kevésbé. Nyelvtanulás meg olyan, hogy azt önszorgalomból is kiválóan lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!