Jövőre pályaválasztási évem lesz. Mit lehet tanulni a rendészeti szakközépiskolákban? Milyen átlaggal vesznek fel oda embereket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:14
1/1 anonim válasza:
Szakmai alapismereteket és az általános tantárgyakat(magyar,matek..stb.) szerintem ott még pszichológia is van,és persze rengeteg testnevelés.Van hozzánk közel egy ilyen rendészeti tagozat,na akik odajárnak azoknak rengeteg testnevelés órájuk van,na meg gyakorlat(ami különböző rendőri fogásokból állnak..szóval olyanokból,amit tudni kell)
És magassághoz is van kötve(ha túl alacsony vagy,akkor nem vesznek fel),ebbe a közeli középiskolába szerintem 160-165 cm-től kezdődik a feltével,na meg a 7.-8. évfolyamon szerzett jegyek átlagától.Szerintem 3.9-el már felvesznek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!