Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Azoknak a tapasztalatai, akik...

Leo432 kérdése:

Azoknak a tapasztalatai, akik mostanában jártak vagy járnak OKJ-s szoftverfejlesztő képzésre (OKJ 54 213 05) Budapesten? Munka mellett végezném, az esti illetve a felnőttoktatásos képzés érdekel. Az életkorom miatt a nappali amúgy se jön szóba.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tisztában vagyok vele, hogy egy info-s BSC sokkal értékesebb lenne, úgyhogy kérlek, ezt ne írjátok.

Info területen dolgozom, a gyakorlati tudásomat akarom felfrissíteni, nem a papírra van szükségem.

Legjobban ezek érdekelnek:

melyik suliba jártok-jártatok

ott hány hónapos a képzés

hányszor van suli egy héten, milyen napokon (hétköznap vagy hétvégén)

mennyi az elmélet/gyakorlat aránya

vannak-e a gyakorlaton beadandó feladatok

milyenek a vizsgák (szóbeli, írásbeli, azt kérik-e számon amit tanítanak, vagy többet, mást is)

milyenek a tanárok, mennyire képzettek

naprakész dolgokat tanítanak-e

mennyi a képzés hivatalos ára és ezen felül mit, mennyit kell még fizetni

mennyire vagytok elégedettek az oktatással

mennyire vagytok elégedettek az oktatáson kívüli dolgokkal ( hivatalos ügyek intézése, tájékoztatás pl. órarendváltozásról, stb)

De minden más információ, vélemény is érdekel!

2015. jún. 25. 08:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vártam hogy valami sokad rangú főiskola. (nem a főiskola ellene beszélek, van olyan ami jó) Azért egy BME, ELTE, OE, SZTE kicsit már más színvonal. Persze ott is azért vannak bajok. Például a NYF a 24 hazai informatikai képző intézmény közül a hallgatói kiválóság alapján a 23. (a Gábor Dénes Főiskola volt az utolsó, ami azért érthető)
2017. febr. 10. 19:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi közöm az informatikához (első kommentem amúgy), de abban azért értsünk egyet, hogy mindenhová hatalmas önszorgalom kell ha valamire vinni akarod. Sokakból ez hiányzik. A papír csak belépő. És igen, általában nem a szorgalmasabbja kommentel ide elijesztően. Viszont az OKJ még akár hasznosabb is lehet mint a diploma. Egyrészt a papírral nem osztanak tudást, tehát ez alapján még nem lehet következtetni semmire. Viszont egy egyetemet végzett lehet túlképzett, van akit ezért nem vesznek fel egyes helyekre. Szóval teljesen jó az OKJ meg az egyetem is, a legfontosabb a tanulás, hogy fejleszd magad. És legyél baromira szorgalmas, de ez MINDENHOVÁ kell. Most én is gondolkodom hasonlón, nem tudom hogy belevágjak - e nulláról. Szorgalmam az van, szakmám még nincs. :)
2017. febr. 11. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!