Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket könnyebb elérni?...

Melyiket könnyebb elérni? Emelt töri 80% vagy középszintű töri 90%?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a középszintű 90%. Én úgy értem el 85-öt, hogy nem tanultam rá valami sokat. (Mondjuk szabadidőmben gyakran olvastam történelmi könyveket, de gondolom te is ha ilyen eredmény kell.)
2015. jún. 21. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Közép 90. Nekem úgy lett 93%-os, hogy sík hülye vagyok történelemből. Gyakorlatilag olyan, mint a magyar, szövegértés az egész. Ha pár dolgot átnézel előtte, simán meg lehet írni 90%-ra alaposabb tudás nélkül.

Ezzel szemben a barátnőmnek az emelt úgy lett pont 80%, hogy tényleg baromira vágta a dolgokat és tanult is rá.

2015. jún. 21. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a középre voksolok. Nekem rengeteg tanulással pont 80% lett az emeltem töriből, a közepet viszont ennél jóval kevesebb tanulással is tudtam volna 90 felett teljesíteni.
2015. jún. 21. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem adnának 50 többletpontot az emeltért, ha csak 10%-kal lenne nehezebb.
2015. jún. 21. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
a közép 90%-ot
2015. jún. 21. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a közép.
2015. jún. 21. 23:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azèrt kérdeztem mert csináltam egy előrehozott olasz emeltet (95% lett), emelett pedig van egy angol felsőfokú nyelvvizsgám, így összesen van 90 pluszpontom, és mivel a törit számítják be ahova mennék, nem tudtam hogy a 100 pluszpontért vállaljam-e be az emeltet, aminek csak 80% felett lenne értelme :D Kicsit zavarosan írtam lehet
2015. jún. 21. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább 85%. Az esetek túlnyomó többségében duplázással előnyösebb a pontszámítás, és akkor minden százalék 2 pontot ad hozzá/vesz el. Tehát a 10 pont, amit az emelttel bezsebelnél 5%-nak felel csak meg :D
2015. jún. 22. 01:28
 9/9 anonim ***** válasza:

én töri 87% közepet írtam/szóbeliztem úgy, hogy nem nagyon tanultam rá. írásbelire konkrétan semmit csak imádkoztam, hogy benne legyen az atlaszba. szóbelire már tanultam, mivel az 60 pontot ér, sokat fel lehet vele húzni.

10 pont miatt nem éri meg emeltezni!!!

2015. jún. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!