Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen buktatói vannak annak,...

Milyen buktatói vannak annak, ha az érettségi fénymásolatán kicsit átphotoshopolom a százalékokat és úgy töltöm fel a felvi.hu-ra?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Birkázhatsz, de majd megnézlek, amikor nagy mellénnyel bevonulsz z egyetemre szeptemberben, és pár nap múlva, mikor eljut hozzád az ellenőrzés, kivágnak, mint macskát ...
2015. jún. 17. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Nyilván birka vagyok, ha csalás nélkül 447 pontom lett, te meg még ahhoz is béna vagy, hogy tanulj, és normális eredményt érj el. Mindenesetben ez a kérdés reportolva lett, és felhívnám egyéb hatóságok figyelmét is rá.
2015. jún. 17. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

"Lehet itt ijesztegetni, csak magatokat olokhatjátok hogy nem jutott eszetekbe, birkák. :)"

Nem is kellett, hogy eszembe jusson. Nekem bőven elég pontom volt csalás nélkül is.

Amúgy sincs értelme csalni, mert hiába jutsz be, elvégezni úgy sem tudnád. Ha már ahhoz sem volt eszed, hogy a valós tudásoddal bekerülj.

És ez nem ijesztgetés, hanem okirathamisítás és szoftver kalózkodás. Hamar kiderülne mindkettő. Előbb a valós érettségi eredmény, majd az, hogy mivel csináltad. De ha ennyi eszed van, akkor csináld.

2015. jún. 17. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra még van esélyed, hogy a felvin nem buksz ki egy ellenőrzésen. De ha igen, akkor feljelentenek.

Ha sikerül a műveletet megúsznod, és bekerülsz egy egyetemre, akkor a felvitelinél tapasztalni fogod, hogy vinni kell a személyes okmányokat, bizonyítványokat is a beiratkozásra. Nálunk ezt be is szedték és csak hónapok múlva adták ki (kivéve, ha egyéb indok miatt valaki kikérte, annál soron kívül elvégezték az ellenőrzést). És amikor kiderül, akkor nekik van feljelentési kötelezettségük. Plusz fegyelmi eljárást indítanak ellened. És ha az eredeti pontszámoddal be is jutottál volna, akkor is elbocsátanak.

Inkább hagyj ki egy évet és érettségizz újra, kevésbé ciki így egy évet csúszni, mint börtönben ülni három évet.

2015. jún. 17. 19:52
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Na, remélem látják a többiek hogy lehet normális választ írni, és rajtuk kívül sekni sem vette komolyan az egészet. Ez lesz.
2015. jún. 17. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
hiába photoshopolod át az eredményt, minden egyes érettségi eredmény bekerült egy adatbázisba és a felvételi eljárás alatt összevetik azt, hogy ott mi van illetve a bizonyítványban mi szerepel, szóval 100%-os a lebukás valószínűsége.
2015. jún. 18. 22:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt akartam leírni, amit a 16-os válaszoló. Szóval nem érdemes ilyenekkel machinálni...annak idején az egyik eredményemet nem töltöttem fel, mert nem ismertem a pontszámítás menetét és azt hittem az felesleges...később aztán pislogtam, mikor több pont jött ki, mint amennyire számítottam, mivel azzal az eredménnyel számolták az átlagot, amit fel sem tüntettem, tehát benne van az adatbázisban.
2015. jún. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!