BME log mérnök vagy mérnökinformatika?
Logisztikai mérnök. És nagyon is el lehet vele helyezkedni, főleg ha jól tudsz angolul és németül. Még itthon is főnökként dolgozik egy multinál a hasonló végzettségű ismerősöm.
Informatikát nem ajánlom, én azt tanultam. Rengeteget kell programozni, vagyis gép előtt ülni. Teljesen antiszoc kocka lettem volna, ha nem iratkozok ki időben.
Ha pörgősebb munkára vágysz, szerintem egyértelműen logmérnök. Szintén logisztikát végeztem (bár én megfelelő szintű idegen nyelvi háttér miatt nem ebben dolgozom jelenleg), de biztosan jó meló lehet, nem egy naphosszat irodában ülős dolog. Informatikához is konyítok egy kicsit, én is abból érettségiztem, de engem ebben csak a kihívások vonzanak, cseppet sem tudnék életem végéig ebben mozogni.
Hidd el, simán lesznek lehetőségeid, jó és idegen nyelveket jól ismerő logisztikusokra mindig szükség lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!