Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Alig két nap és érettségizem...

Alig két nap és érettségizem inforamtikából?

Figyelt kérdés
Egész nap itt ülök a könyv meg a tételek felett, és mindig van hhátra durván 100oldal amiről fogalmam sincs. Annyira parázok, mert ha hiszitek ha nem rengeteget tanultam rá, az egy más dolog h még mindig nem tudom az egészet, de akkora szívás lenne egy olyan tételt húzni amiről fogalmam sincs vazy csak felületesen tudom.
2015. jún. 16. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én holnap szóbelizek töriből és magyarból.. nincs olyan tétel amit rendesen tudnék, csak átolvastam őket.. Képtelenség ezekre mindent megjegyezni.
2015. jún. 16. 15:17
 2/3 anonim válasza:

Nem egészen értem, hogy mi akar itt a kérdés lenni, de remélem nem félrebeszélek.

Nyugodtan, figyelmesen olvasd át mindet, gondolkozz logikusan, csodát már úgy sem tehetsz két nap alatt. Minden tételhez tudj hozzászólni pár érdemi információt, ezzel persze nem lesz tökéletes a szóbelid, de a minimum követelménynek talán meg tudsz felelni.

A felelés alatt légy határozott, beszélj, ha kell rizsázz. Ha valamennyire átlátod a dolgot, akkor a végén feltett kérdésekre is tudsz majd válaszolni, de légy megfontolt, és ne pánikolj!

Sok sikert!

2015. jún. 16. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Sok sikert első. :)

Köszönöm a tanácsokat, de igazából már olyan ideges vagyok hogy nem tudok nyugodtan ülni nem hogy koncentrálva olvasni. :D

És a kérdést sincs hol keresni, csak ezt már muszáj volt kiadnom magamból mert felrobbanok.

2015. jún. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!