Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri építőmérnöknek tanulni?...

Megéri építőmérnöknek tanulni? Lehet ezzel munkám?

Figyelt kérdés

2015. jún. 15. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy elhivatott?

Munkád lesz, vagyis a most végzet évfolyamon a legtöbben kaptak, de az építőipart gondolom nem kell bemutatnom... Amit a TV-ben, újságokban hallasz az mind igaz.

Sokszor mérnökként sem jelentenek be normálisan és mondjuk ki: idiótákkal vagy körbevéve. A tervezők nem bírnak 3 számot ellentmondásmentesen felírni a tervre, a kivitelező szarik bele csak olcsó legyen, mindenki alá tartozik egy rakat alvállalkozó aztán igazod ki.

Munkád pedig nem azért lesz, mert annyira pörög a magyar építőipar, hanem azért mert mindenki eltakarodik külföldre és itt már szakemberhiány van (ami nem egyenlő azzal, hogy jól bánnak veled és megfizetnek, mert ugye a magyar építőipar jelenleg arról szól, hogy ki a legolcsóbb)

Nem elijeszteni akarlak, mert én imádtam a képzést, nagyon jó az építőkar, de lásd, hogy akkor éri meg ha nagyon hamar eltakarodsz külföldre, vagy ismersz valaki fontosat, hogy olyan állásba kerülj.

2015. júl. 13. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló véleményen vagyok mint az első.

Az emberek 90%-a szerintem teljesen félre van tájékoztatva egy építőmérnök kereseti lehetőségeivel. De hát miért is? Ha elmegy egy nyíltnapra valamelyik egyetemre, biztos nem fogják neki azt mondani, hogy ne gyere ide mert nem fogsz megélni vele rendesen.. :D

2017. febr. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!