Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy-számvitel szak adatok?

Pénzügy-számvitel szak adatok?

Figyelt kérdés
ha pénzügy-számvitel szakon tanulok milyen szakokat lehet választani pl:könyvelő vagy banki szakügyintéző?? és a Corvinus és a BGF sulikon kívül melyek még a jó hírű sulik?? és kb hány pontal juthatok be ezekre??
2010. febr. 28. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Rohadt magas a ponthatár. Tavaly 454 volt BCE-n.
2010. febr. 28. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
BGF-en elég alacsony volt a ponthatár és gyakorlatilag fényévekkel jobb mint a corvinus.
2010. febr. 28. 18:36
 3/10 A kérdező kommentje:
és milyen szakvégzettségem lehet??
2010. febr. 28. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
az összes pénzügyi vezető állami és vállalati szektorban egytől-egyig közgázos volt, a financial times business school ranking-ben közép-európából csak a corvinus szerepel az élmezőnyben, és a 460 körüli pontahtárnak köszönhetően szinte kizárólag a legjobb középsulik kimagasló diákjai jutnak be. a csoda bgf 350s ponthatárát valószínűleg minden debil megüti és rendkívüli módon fáj nekik, hogy esélyük sincs az első helyen megjelölt közgáz közelébe sem menni. Tehát a fényév fogalmát szerintem az előző válaszadó elég rosszul értelmezi. Fényévről max akkor beszélhet, ha azt elemzi menniy időbe telik naponta kiutazni a szeretett intézményébe.
2010. febr. 28. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt azért látom, hogy az utolsó válaszolónak kb. fingja nincs arról, hogy pontosan mit ír.

Nem engem kellene leminősíteni, hanem egy picit utánanézni, esetleg elgondolkodni a dolgokon.

Áruld már el nekem légyszíves: mi köze van a ponthatárnak a színvonalhoz? Mi köze van annak, ha egy helyre elit gimisek jutottak be? Dob valamit az intézmény színvonalán? Dob valamit az intézmény gyakorlatiasságán, esetleg a diploma értékén?

A Corvinusnak neve az nagyon van. Gyakorlatilag bármilyen szakot indíthatnak, oda tömegével fognak jelentkezni még akkor is, ha egy szar az egész. Ez rengeteg intézménnyel így van. Hozhatnám példának az ELTÉ-t is. Vannak színvonalas képzések a Corvinuson, de van egy baromi nagy hibája: elméletre megy rá és nem a gyakorlatra.

Lehet szidni a BGF-et -mert te a borsónyi agyaddal csak a ponthatárokból tudsz ítélni-, de ők sokkal jobban a gyakorlatra mennek rá. A munkaerőpiacon ki van előnyben?

Lehet neked Corvinusos diplomád, ha 0 gyakorlat van mögötted. Gyakorlatilag le fognak szarni. Persze a hangyányi agyaddal ezt képtelen vagy felfogni. Még arra sem vagy képes, hogy a ponthatárnak utánanézz.

Nem járok a BGF-re se a Corvinusra, mert a gazdasági képzés nem érdekel. 462 pontom van, ergo elég szépe betudnék jutni a Corvinusra, szóval adhatod itt a menő gyereket, csak senkit sem érdekel.

Még valami: neked a Financial Times szentírás?

Amúgy kit érdekel a nemzetközi rangsor, ha eleve Magyarországról van szó? Ha külföldön is értékes diplomát szeretnék, akkor elmennék egy külföldi egyetemre, esetleg az IBS-be. Erre nem gondoltál ugye?

2010. febr. 28. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Corvinus és BGF mellet mellyek még a jó sulik aminek elég jó hírnevük van pl:szegedi tudomány egyetem az nem jó??
2010. márc. 6. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a felvi rangsort. Elég sok kritérium szerint válogathatsz.
2010. márc. 6. 11:02
 8/10 A kérdező kommentje:
nézegettem de inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi hogy ti mellyeket tartjátok jobbra!!??
2010. márc. 6. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak egy olyan fogja neked megmondani, aki mind két helyen tanult... Ilyen ember meg nem hinném, hogy létezik.
2010. márc. 6. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:
nem olyanra gondoltam arra aki pl: Corvinusra vagy BGF.re járt vagy szegedre!
2010. márc. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!