Van esély arra, hogy 26 éves pályakezdőként ismét elkezdhessem az egyetemet és stabilan be is fejezhessem?
Két félévet aktívan, egy félévet pedig passzívan jártam egy olyan szakra ami nem is érdekelt hanem jobb híján jelentkeztem rá. Családi okok miatt el se tudtam végezni, abba kellett hagynom. A diákhitelnek is van tartozásom.
3-4 év után most talán ismét meg tudnám próbálni, de fogalmam sincs, hogy mi az ami érdekel, mi az amire mehetek és hogy milyen segítséget kaphatok ezügyben.
Teljesen rosszul vagyok idegileg és bepánikolok ha lediplomázottakat látok, mert nekem kéne ilyennek lennem, de semmi segítséget nem kaptam és rászedtek az egyetemmel kapcsolatban emiatt (is) el kellett hagynom a felsőoktatást. Jövedelmem konkréten nemigen van, amiből fedezhetném...
Én is szinte ilyen helyzetben vagyok, csak még nem vagyok 26... :(
Pont tegnap írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Remélem te találsz valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!