Milyen szakra menjek?
Figyelt kérdés
Töriből fogok emelt szintű érettségit tenni, ECDL vizsgát is elkezdtem (csak a pontok miatt, nem szeretnék informatikus lenni) magyarból közepes szinten vagyok, bioszból még elég jól állok, és szeretem az angolt, de a németet egyáltalán nem. Hova lenne érdemes próbálkoznom? Gondolkodtam a jogon, de a magyar miatt nem hinném, hogy túl sok esélyem lenne...
18L
2010. febr. 28. 11:22
2/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. febr. 28. 12:08
3/7 anonim válasza:
a jog eléggé túltelített ismét, de ajánlhatom a nemzetközi tanulmányokat, ahol főleg törit, politikát és jogot tanulsz...
4/7 anonim válasza:
ECDL vizsgáért nem jár pluszpont!
5/7 anonim válasza:
a nemzetközi tanulmányokra állítólag nem érdemes menni, meg amugy is 440-450 pont kell hozzá. szoval nesze semmi fogd meg jól típusú szak. de te tudod.
6/7 anonim válasza:
A nemzetközi tanulmányok tényleg sz*r, ilyen óráid lesznek, mint pl.hatalalom nyelve, azt hiszem ezzel mindent elmondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!