Megéri élelmiszer mérnöknek tanulni, ha?
Érettségit követően egy pék-cukrász OKJ-s képzésre jelentkeztem, ahol a szakma gyakorlati oldalába tekinthettem be. Ugye mint szakmunkás szint, élelmiszer kémia/fizika/biológiánk nincs, és ez alatt a 3 év alatt,amíg a képzés tart, a középiskola tudás erősen kikopott.
Gondolkozom,hogy egy szinttel magasabban tanuljam a szakmát, mint élelmiszer mérnök, de a jó hangzású felvi leíráson és egy-két eltérő véleményű komemnten kívül nem tudok használható információt kapni a szakról, az egyetemen elsajátítható képességekről, az elhelyezkedésről,a szakosodási lehetőségekről.. lényegében semmiről. Még annyit se,hogy melyik egyetemen lenne érdemesebb elvégezni a szakot.
Ha valaki tudna némi felvilágosítást adni a témával kapcsolatban, előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!