Hogyan tovább? Érettségi után vagyok, de biztos nem kerülök be egyetemre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek titeket segítsetek! most érettségiztem és sajnálatos módon nem olyanra sikerült a matek érettségim ahogy azt elterveztem, így biztosan nem fogok bekerülni egyetemre.. Szeretnék mindenképpen tovább tanulni, de nem tudom hol és milyen technikusi képzések indulnak 2015 szeptemberében! Rengeteg oldalon kitöltöttem kérdőíveket és írtam e-mailt, de válasz sehonnan!
Budapesten erdekelne esti, levelezős technikusi képzés, hogy tudjak mellette dolgozni.
Esetleg egy oldal ahonnan biztos kapok választ, vagy egy telefonszám ahol tudok érdeklődni rengeteget segítene!
Köszönöm előre is a segítséget!
2015. jún. 7. 10:36
1/2 anonim válasza:
technikus, oké, de milyen???
Faipari, gépész, munkavédelmi???
2/2 A kérdező kommentje:
Amivel később el is lehet helyezkedni 😄😄 nekem nem az a célom, mint a többi fiatalnak hogy végzek a sulival elhagyom az országot azt mennyire szét keresem magam.. Legyen munkám ... Amiből meg tudok élni.. Szóval mindegy 😊
2015. jún. 8. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!