Melyik az a szak, ami csak és kizárólag az Autókra/Járművekre szól?
Engem érdekelnek az autók, de nem akarok tapló parasztok közé menni okjs autószerelő szakra. Valami olyat szeretnék ami többet ad, mind tudásilag, mint lehetőségileg. Autószerelői szakközéppel nyithatok 1 műhelyet a kerti sufniban hurrá.
Tesztvezető lenne amit igazán akarnék dolgozni, és ezért kívülről-belülről kell ismerni az autókat, és persze profi szinten vezetni.

1. vagyok.
a szomszédom autószerelőnek tanult. most egy neves cégnél van, ő ajánlja a vevőknek a kocsikat. mivel ért hozzá, jobban mint a többi értékesítő, ezért sokat el is ad az ő ajánlásával. nagyon jól keres vele.
nem mondom, hogy a többi ott dolgozó ember nem ért hozzá, de ez a szomszédom tényleg jól ismeri a kocsikat, bármilyen kérdése van a vevőnek fel tudja világosítani.
ezzel azt akarom mondani, hogyha autókkal szeretnél foglalkozni, akkor nem hátrány, hogyha mélyebben is értesz hozzá.
a tesztvezető nem egy nagyon keresett, vagy hiányszakma én inkább mást keresnék.
lehet tanulni ilyen formatervezőnek, vagy szintén az ajánlott járműmérnök, esetleg még a közlekedésmérnök.
de ha mindenáron vezetni akarsz, akkor menj el buszsofőrnek vagy taxisnak. hidd el nekem, hogy örömmel vállalják az emberek az ilyen tesztvezetői dolgot, és inkább ismerős ismerősét alkalmazzák ilyen helyen, nem egy ilyen lenéző kőbunkót mint te vagy.
azért sok sikert
az a baj a járműmérnöki cuccokkal, hogy teljesen ráálltak az elektromos autókra, azoktól pedig a gyomrom kifordul...Az Audi pl ad ösztöndíjat járműmérnöki szakra meg minden lófütyi de ott írják hogy
"Programleírás
Ha elhivatottságot érez az elektromos és hibridhajtású autók iránt, illetve van már ismerete a villamos gépek és járműhajtások területén, akkor jó helyen jár! Az Audi Hungaria most hosszú távú fejlődési lehetőséget kínál Önnek!"
És az a baj hogy ez a tendencia mindenhol, még ha csak egy múló hepp is az egész, most csak ezt nyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!