Szóval hogy is van ez? (színészet)
7 éve fejlesztgetem magam,és érettségi után a színészi egyetemet szeretném megpályázni.
Hallottam hogy a bejutás nagyon nehéz,ezért gondoltam megkérdezem hátha tudjátok miből mennyit kell megtanulni(próza,vers),hogy kezdhessek készülni valamennyire...szabadon választott+kötelező???....valamint bármit is számítanak az előző iskolámban,(-imban)szerzett évvégi jegyeim???....esetleg valamilyen hangszeren való játszással,ének hanggal lehet valami féle előnyt szerezni???....Valamint melyik egyetemet,(-eket)találjátok legjobbnak???....nagyon fontos lenne hogy egy-két választ kapjak,előre is köszönöm!!!
Ha annyira akarnád, akkor magadtól is utána tudnál járni..
Tudtommal 10 vers kell, 5 monológ, 3 népdal, plusz táncolni tudni. Van intelligencia-felmérés is, beszélgetés, de azok nem az első rostán, ott gyorsan kiszórják a jelentkezőket.
Színművészt csak a SZFE-n és a Kaposvári Egyetemen képeznek, de képzelheted, melyiken színvonalasabb. A Színműről tudom, hogy évente kb ezren jelentkeznek, és felvesznek 11 főt (lányból négynél több nem szokott lenni egy osztályban), szóval a legjobbak közt is a legjobbnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!