Milyen a Kölcsey Ferenc Gimnázim, és a Leövey Klára Gimnázium Budapesten?
Figyelt kérdés
Most még csak 7-edikes vagyok de már keresek gimiket. Ez a 2 suli megetszett. Nehéz bejutni, jó a suli, és a tanárok? Viszonylag jó tanuló vagyok de most 7. évvégen lett kettő db 3-masom. a többi mind 5-ös.+ kettő 4-es. melyikbe van esélyem bejutni? és milyen gimik vannak ég Pesten ahova nem nehéz bejutni és jó suli? Válaszaitokat előre köszi. sziasztok2015. máj. 28. 15:58
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha ezeket az eredményeket tartod (és lehetõleg nem matekból és magyarból van hármasod), akkor összehozhatsz egy jó felvételit jövõre.A Leöveybe kb. 60 ponttól van esélyed, hogy behívjanak szóbelizni, arra nagyon kell majd készülnöd, de ha sikerül, fel vagy véve.Tagozat függvényében pedig olyan 70-75 ponttól mentesítenek alóla.Maga a suli eléggé átlagos, kicsit klikkes, de nem feltétlenül rossz, bár nagyban függ a társaságtól.
A Kölcseyt nem nagyon ismerem, de azt tudom, hogy jóval erõsebb (és valószínûleg színvonalasabb), mint a Leövey.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2015. jún. 7. 10:15
3/3 anonim válasza:
A Leöveyt ismerem,két éve érettségizett a fiam.Szerintem is egy átlagos gimi,ha szerencsés vagy és jó osztályt fogsz ki,akkor biztos jó eredménnyel végzel.Sajnos a fiam osztálya utált tanulni és ez meg is látszott a végén.De sok minden nem történt 4 év alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!