Nagyon szeretnék biológusnak tanulni csak mindenki mondja, hogy ezzel majd nem fogok munkát találni. Szerintetek keressek más szakot?
szerintem is örülj neki , hogy van ötleted és elképzelésed. mások csak találomra beírják ezt a szakot. na annak tényleg nem lesz értelme, mert bekerülni könnyű, úgy tudom még biosz érettségi se muszáj hozzá. de akit nem érdekel, az ha el is végzi, sose lesz olyan jó szakember, esetleg nem is keres olyan kitartóan munkát ebben az irányban.
én úgy gondolom, hogyha tényleg érdekel mélyebben a téma, akkor érdemes belevágnod. ha egyetem alatt még szerzel ismeretséget, esetleg több gyakorlatot mint ami elvárt, akkor lényegesen nagyobb esélyed lesz
én is olyan helyre jelentkeztem ami érdekel, amivel szeretnék foglalkozni először 5, majd 40 évet abban dolgozni.. szóval nem éri meg más véleménye miatt ekkora döntést másképpen hozni, mint ahogyan te szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!