Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OKJ-s szakma elvégzése után...

OKJ-s szakma elvégzése után van lehetőség azt a szakmát valamilyen felsőoktatásban továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Tehát ha érettségi után elmegyek egy két éves képzésre, akkor utána tovább lehet vele tanulni vagy már nem?

Felvételi pontba beleszámít vagy hogy működnek ezek a dolgok?

2015. máj. 26. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi az a szakma. Többletpontot szerintem nem adnak érte, de nem vagyok benne teljesen biztos.
2015. máj. 26. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Logisztikai ügyintéző
2015. máj. 26. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
De azután milyen egyetemi szakra gondoltál? Valami kereskedelmi szak talán kapcsolódik hozzá. Pl. jogi asszisztens okj után valószínűleg adnak többletpontot a jogász képzésre, de a logisztika egy különálló dolog és nem tanítják egyetemen.
2015. máj. 26. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyelőre még csak tájékozódnék, hogy hogy működik ez a dolog, ha egyáltalán működik.

Valami olyan szakra, ami kapcsolódik hozzá, esetleg "rokonszakma"

2015. máj. 26. 16:10
 5/5 anonim válasza:
Nem akarok oltári hülyeséget mondani, de szerintem beleszámítják bizonyos gazdasági képzésekbe.
2015. máj. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!