Úgy érzem nem jó szakmát választottam. Mihez kezdjek most?
Igazából nem ilyenre gondoltam,bár konkrétan nem tudom mi az a "művházazás" ,megköszönném ha elmondanád:)
Nekem tényleg fontos lenne az előrelépés lehetősége valamint az átlagon felüli kereset.Szeretnék teljesen elhatárolódni a pedagógusi,művészeti stb dolgoktól...mint írtam gondoltam bartenderre,valami olyan irodai munkára(logisztika,adminisztráció stb stb) amihez nem kell egyetemet végeznem.Szeretnék biztos keresetet,munkát,hogy végre önálló lehessek.
Én is óvpedes vagyok, csak kíváncsiság:
Ha fontos az átlagon felüli kereset, miért kezdtél el óvpedre járni? :DD
Hát egy év alatt csak kitalálsz valamit :)
Nézegesd újra a pályaválasztós oldalakat, hátha segít.
Tedd azt amit általában az óvónők, vagy pedagógusok esznek, amikor rájöttek (1-2 év munka után), hogy büdös a munka és még szar is a fizu.
Szedj fel egy pénzes pasit, és szülj neki egy gyereket.
Viszont ha csúnya vagy és elhízott, akkor ez nem fog menni.
De komolyan mondom. Most a környezetemben van egy csomó fiatal tanárnéni/tanítónéni váltott pénzes pasira.
Volt kapcsolatuk, szerény normális srác, volt munkájuk tanári. És eszméltek, hogy ebből nem lesz Iphone 6s, és Ibizai nyaralások, 200m2 es ház + új BMW. Ebből csak megélni lehet. A szerény srácot lekukázták, és elmentek fesztiválokra éjszakai bárokba milliomos srácokra vadászni.
Kettőt ismerek akinek eddig bejött, lehetsz te a harmadik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!