Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Úgy érzem nem jó szakmát...

Úgy érzem nem jó szakmát választottam. Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
Jelenleg óvónőnek tanulok,de rájöttem,hogy én ezt nem is akarom.Egyáltalán nem olyan mint amire számítottam és nagy csalódás számomra.1 év van még hátra a suliból,amit szeretnék elvégezni,viszont utána nem tudom mihez kezdjek. Azt tudom,hogy olyan munkát szeretnék,ahol van előrelépés,lehet vele normális/átlagnál jobb fizetést kapni és általában fix munkaidő van. Még az is eszembejutott hogy bartender tanfolyamot végzek el vagy nem is tudom...teljesen tanácstalan és kétségbeesett vagyok.Kérlek segítsetek!

2015. máj. 22. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Több olyan ismerősöm van aki művházazik és pedagógus végzettsége van.
2015. máj. 22. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazából nem ilyenre gondoltam,bár konkrétan nem tudom mi az a "művházazás" ,megköszönném ha elmondanád:)

Nekem tényleg fontos lenne az előrelépés lehetősége valamint az átlagon felüli kereset.Szeretnék teljesen elhatárolódni a pedagógusi,művészeti stb dolgoktól...mint írtam gondoltam bartenderre,valami olyan irodai munkára(logisztika,adminisztráció stb stb) amihez nem kell egyetemet végeznem.Szeretnék biztos keresetet,munkát,hogy végre önálló lehessek.

2015. máj. 22. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is óvpedes vagyok, csak kíváncsiság:

Ha fontos az átlagon felüli kereset, miért kezdtél el óvpedre járni? :DD

2015. máj. 24. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nos ez mondjuk egy jó kérdés....először is azt hiszem,nem gondoltam bele akkor igazán,hogy mennyit is fogok keresni,csak az érdekelt,hogy én ezt akarom csinálni és kész.Talán ha tényleg annyira élvezném mint először hittem,akkor annyira nem is lenne fontos a fizetés.Viszont így,hogy rájöttem hogy ez az óvónőség nem is az amit én elképzeltem,így az alacsony fizetés mégjobban elveszi a kedvem az egésztől.
2015. máj. 25. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát egy év alatt csak kitalálsz valamit :)

Nézegesd újra a pályaválasztós oldalakat, hátha segít.

2015. máj. 26. 07:48
 6/7 anonim válasza:
19%

Tedd azt amit általában az óvónők, vagy pedagógusok esznek, amikor rájöttek (1-2 év munka után), hogy büdös a munka és még szar is a fizu.

Szedj fel egy pénzes pasit, és szülj neki egy gyereket.

Viszont ha csúnya vagy és elhízott, akkor ez nem fog menni.

2015. máj. 28. 12:48
 7/7 anonim válasza:
20%

De komolyan mondom. Most a környezetemben van egy csomó fiatal tanárnéni/tanítónéni váltott pénzes pasira.

Volt kapcsolatuk, szerény normális srác, volt munkájuk tanári. És eszméltek, hogy ebből nem lesz Iphone 6s, és Ibizai nyaralások, 200m2 es ház + új BMW. Ebből csak megélni lehet. A szerény srácot lekukázták, és elmentek fesztiválokra éjszakai bárokba milliomos srácokra vadászni.

Kettőt ismerek akinek eddig bejött, lehetsz te a harmadik :)

2015. máj. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!